top of page

Personeel

Het unieke concept van een privé villa met hotelaccomodatie zit hem in de mensen die je er dienen! Zij zijn het die je er een onvergetelijke ervaring zullen geven.  

 

Naargelang het aantal kamers dat u gebruikt voorzien wij twee of meer personeelsleden die instaan voor u, het huis en de tuin.

 

Onze kokkin Halima zal je letterlijk laten smullen van alles wat de Marokkaanse keuken te bieden heeft. Daarnaast werd ze ook opgeleid in de mediterrane keuken. Mohammed is ons manusje-van-alles die instaat voor de boodschappen, het onderhoud van de villa en het zwembad. Indien u wenst kan hij u brengen en gidsen waar u maar wilt.

 

Kleine details als aankomen met aperitiefontvangst, kraakpropere kamers, verse linnen, zorgen voor de kleintjes, koken à la carte,  en beschikken over een eigen jeep of je met de wagen laten brengen op restaurant, als gids bijgestaan worden op je ontdekkingsreis en tenslotte terug thuis komen met een propere valies zonder vuile was...  onderscheidt Villa La Vue van eender welke andere vakantieformule

en bezorgen je een unieke ervaring.

 

Halima en Mohammed spreken beide Frans en zijn opgeleid naar Europese normen. 

 

 

 

 

Babysit

En nu de kers op de taart voor gezinnen met kleine kinderen: een babysit dienst voor alle leeftijden en dit aan 10 per dag! 

 

Onze Kadija, de zus van Halima, is een schat van een vrouw. Ze zorgt nu reeds 4 jaar voor de kleintjes en doet dat met de grootste zorg. Geen meter wijkt ze van van de kleintjes zodat mama en papa zonder zorgen langs of juist ver van het zwembad kunnen vertoeven.

 

In deze regio worden kinderen en bejaarden op handen en voeten gedragen. Het is eigen aan hun cultuur en de zorg en respect dat ze krijgen werkt inspirerend.

bottom of page